حضور واحد توسعه تحقیقات بیمارستان بین المللی تبریز در دومین کنگره بین المللی سالمندی ، 25 و 26 اردیبهشت ماه 1403

دومین کنگره و وبینار بین المللی سالمندی سالم و ششمین نشست علوی در تاریخ 25 و 26 اردیبهشت ماه 1403 در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.

در این کنگره، واحد توسعه تحقیقات بیمارستان بین المللی تبریز نیز با ارائه آخرین دستاوردهای خود در زمینه سیستم های کمک در تشخیص مانند AIS CAD، Prostate CAD حضور به هم رسانید.

همچنین پروژه مچ بند هوشمند شناسایی بیمار و سیستم های یکپارچه متصل به آن که در واحد توسعه تحقیقات بیمارستان در حال توسعه می باشند، معرفی شدند.

ژورنال های بین المللی سالمندی و تحقیقات دارو در کلینیک نیز حضور فعالی داشته و برای مقالات منتخب ارسال شده به کنگره گرنتی در نظر گرفته و متن کامل آن ها را در مجله منتشر خواهند کرد.

لینک سابمیت مقالات:

www.ijdrug.com