• تبریز، خیابان امام، ورودی زعفرانیه

اتاق مدرن

قلب و عروق

بخش های ویژه

چرا باید به بیمارستان بین المللی ولیعصر تبریز مراجعه کنیم؟

پزشکان متخصص

بیمارستان بین المللی ولیعصر تبریز، یک بیمارستان معمولی نیست، بلکه ارائه دهنده خدمات تخصصی و فوق تخصصی پزشکی است.

تجهیزات مدرن

بیمارستان بین المللی ولیعصر تبریز، از امکانات، تجهزیات و تکنولوژی‌های روز دنیا در فرآیند تشخیص و درمان بیماری ها استفاده می کند.

ایمنی و کیفیت

بیمارستان بین المللی ولیعصر تبریز، طبق ارزیابی وزارت بهداشت، مفتخر به کسب رتبه برتر در بین بیمارستان های استان شده است.

هزینه مطلوب

بیمارستان بین المللی ولیعصر تبریز، همیشه قشر کم درآمد جامعه را در نظر داشته و در همین راستا با تمامی بیمه های پایه و مکمل قرارداد بسته است.

دلایل انتخاب ما

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

بخش ها و دپارتمان های بیمارستان

نظرات بیماران

به پزشک نیاز دارید؟ 🤍

ما بهترین خدمات را به شما ارائه می‌کنیم

اعضای هیئت مدیره بیمارستان بین المللی ولیعصر تبریز

بیمارستان ولیعصر در خبرگزاری ها

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطر آنچنان که لازم است.

آخرین مطالب سایت