• تبریز، خیابان امام، ورودی زعفرانیه
  • / English 🌐
کاور تصویر هوایی بیمارستان بین المللی ولیعصر تبریز

تاریخچه بیمارستان بین المللی ولیعصر تبریز

بیمارستان بین المللی ولیعصر تبریز بزرگترین و مجهزترین بیمارستان خصوصی شمالغرب کشور میباشد که از سال 1391 آغاز به کار کرده است. مدیریت و رهبری این بیمارستان به صورت هیئت مدیره ای بوده و تحت ریاست جناب آقای دکتر شهرام دبیری (عضو شورای کلانشهر تبریز) در حال ادامه فعالیت میباشد. هیئت مدیره این بیمارستان شامل 5 عضو اصلی به نام های : دکتر شهرام دبیری ، دکتر عباس افراسیابی (رئیس هیئت مدیره) ، دکتر علیرضا رحیمی  ، مهندس افشین دبیری ، خانم دکتر لیدا حیدری و دکتر مهدی قره خانی با سمت بازرس میاشد.

در این بیمارستان اکثر خدمات درمانی جنرال و اعمال جراحی در حال انجام است. تمامی اتاق های این بیمارستان خصوصی و یه تخته میباشد و علاوه بر این بیماران و همراهان گرامی قادر خواهند بود از خدمات بخش VIP نیز بهره مند شوند. بخش اتاق عمل شامل 10 اتاق عمل با در اختیار داشتن فضایی مناسب و تجهیزاتی پیشرفته آماده ارائه خدمات به شما عزیزان میباشد. معرفی لابی بیمارستان : لابی متشکل از انواع بخش ها، فروشگاه ها ، رستوران ، داروخانه ، آتلیه و … می‌باشد که به معرفی تمام این واحد ها میپردازیم.

•استیشن پذیرش ، ترخیص و صندوق •رستوران •نمازخانه •داروخانه •تجهیزات پزشکی •کافه کاچی •آتلیه •سوپرمارکت •فروشگاه لوازم آرایشی بهداشتی •عینک سازی و عینک فروشی •گل فروشی •واحد کپی و تکثیر پارکینگ بیمارستان •پارکینگ عمومی : محوطه و حیاط بیمارستان بخش بندی شده و به صورت پارکینگ آماده ارائه خدمات می باشد . استفاده از پارکینگ عمومی برای بیماران بستری شده در بیمارستان در صورت دریافت برگ پارکینگ از پذیرش رایگان می‌باشد

•پارکینگ طبقاتی : در داخل محوطه بیمارستان بوده و به صورت تمام وقت آماده ارائه خدمات به مراجعین عزیز می باشد . پاریکنگ طبقاتی دارای تعرفه بوده و رایگان نمی‌باشد روتین های هایی که باید توسط مراجعین به بیمارستان رعایت شود

1- در صورت امکان از آوردن کودکان زیر 12 سال به محیط بیمارستان با هدف ملاقات خودداری فرمایید

2- قبل از ورود به اتاق بیمار دستان خود را با مایع ضدعفونی کننده نضب شده در ورودی اتاق بشویید

3- حتی الامکان زمان ملاقات و تعداد آن را محدود فرمایید

4- در تعامل با پرسنل درمان سعی کنید سختی کار آنان را درک و همکاری لازم را به عمل آورید

5- بیمارستان برنامه های مختلفی را جهت شنیدن نظرات شما طراحی نموده و دیدگاه های شما برای تیم مدیریتی بیمارستان بسیار قابل اهمیت است لذا سعی کنید با آرامش و اطمینان مسائل و مشکلات خود را با در نظر گرفتن سطوح تعیین شده مانند حامیان بیمار ، سوپروایزر و مدیریت پرستاری انعکاس دهید

به صورت ویدئویی با بیمارستان بین المللی ولیعصر تبریز آشنا شوید

کاور ویدئو درباره بیمارستان بین المللی ولیعصر تبریز
پخش ویدیو

بیمارستانی در شان نام تبریز

یکی از بزرگترین آرزوهای دکتر دبیری، تأسیس بیمارستانی در شان نام شهر تبریز بود. این هدف، با ارائه برنامه ای برای ساختن بیمارستانی ۹۶ تختخوابی شروع شد، و در نهایت به صورت بیمارستانی ۳۰۰ تختخوابی با نام بیمارستان بین‌المللی تبریز جامه عمل یافت.

این بیمارستان که کار ساخت آن از سال ۱۳۸۲ شروع شده و در یکی از بهترین مناطق تبریز (ابتدای زعفرانیه) قرار گرفته است، با نزدیک شدن به زمان افتتاح خود، جلوه و زیبایی بیشتری به این منطقه از شهر تبریز داده و با نمای دیدنی و معماری منحصر بفرد خود، نمادی از یک شهر پیشرفته را برای شهر تبریز به ارمغان آورده است. در حال حاضر بخش‌هایی از این بیمارستان شروع به ارائه خدمات کرده است.

این بیمارستان که تا اواخر تابستان ۱۳۹۲ به صورت کامل افتتاح خواهد شد، بزرگ‌ترین بیمارستان خصوصی در کشور به شمار می رود و در ساخت و تجهیز آن از مدرن‌ترین روش‌ها و تجهیزات ممکن روز استفاده شده است؛ ضمن اینکه با افتتاح این بیمارستان بیش از ۴۰۰ نفر به طور مستقیم در آن مشغول به کار خواهند شد.

این بیمارستان پیشرفته و مدرن به هیچ وجه تفاوتی در هزینه ها با سایر بیمارستان‌ها نخواهد داشت و با ارائه بهترین سرویس درمانی و رفاهی به بیمار و همراه وی، کم‌ترین هزینه ممکن از بیمار دریافت خواهد شد.

نکته مهم دیگری که همشهریان عزیز باید بدانند این است که همه این بیمارستان متعلق به شخص دکتر دبیری نیست. این بیمارستان متعلق به شرکت پزشکان ولیعصر تبریز است و بیش از ۱۰۰ سهام‌دار در تامین هزینه و مالکیت آن نقش دارند. ایده‌پرداز، موسس اولیه، سهام‌دار اصلی آن دکتر دبیری و برادر ایشان بوده و مدیرعامل این شرکت تخصصی پزشکی، شخص دکتر دبیری است.

برای اینکه این بیمارستان و نام آن نمایانگر عظمت شهر تبریز باشد و در آینده به مرکزی بین‌المللی برای مداوای بیماران مختلف از گوشه و کنار تبدیل و در دهه های آینده نماد سربلندی و افتخار آذربایجان باشد، دکتر دبیری، نام بیمارستان بین المللی تبریز را بر آن برگزیده است.

سخنان دکتر دبیری

سال تاسیس

تخت فعال

پزشکان متخصص

کادر درمان

اتاق مدرن

قلب و عروق

بخش های ویژه

چرا باید به بیمارستان بین المللی ولیعصر تبریز مراجعه کنیم؟

پزشکان متخصص

بیمارستان بین المللی ولیعصر تبریز، یک بیمارستان معمولی نیست، بلکه ارائه دهنده خدمات تخصصی و فوق تخصصی پزشکی است.

تجهیزات مدرن

بیمارستان بین المللی ولیعصر تبریز، از امکانات، تجهزیات و تکنولوژی‌های روز دنیا در فرآیند تشخیص و درمان بیماری ها استفاده می کند.

ایمنی و کیفیت

بیمارستان بین المللی ولیعصر تبریز، طبق ارزیابی وزارت بهداشت، مفتخر به کسب رتبه برتر در بین بیمارستان های استان شده است.

هزینه مطلوب

بیمارستان بین المللی ولیعصر تبریز، همیشه قشر کم درآمد جامعه را در نظر داشته و در همین راستا با تمامی بیمه های پایه و مکمل قرارداد بسته است.

آنچه که باعث می شود بیمارستان بین المللی ولیعصر را انتخاب کنید:

برای اولین بار در میان بیمارستان های خصوصی شمالغرب کشور.

واحد IPD آماده پذیرش و ارائه کلیه خدمات تشخیصی و درمانی است.

در این مرکز خدماتی مانند؛ کافه تریا، اسپا و تندرستی ارائه می شود.

مهدکودک و پیش‌دبستانی بیمارستان به صورت 2 شیفت، در حال فعالیت است.

بخش ها و دپارتمان های بیمارستان

نظرات بیماران

به پزشک نیاز دارید؟ 🤍

ما بهترین خدمات را به شما ارائه می‌کنیم

اعضای هیئت مدیره بیمارستان بین المللی ولیعصر تبریز

آخرین اخبار بیمارستان بین المللی ولیعصر تبریز

نمایی دوربرد از بیمارستان بین المللی ولیعصر تبریز

بیمارستان ولیعصر در خبرگزاری ها

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.