نظارت از راه دور بر بیمار

برنامه های نظارت می تواند طیف وسیعی از داده های سلامت همچون علایم حیاتی، وزن، فشار خون، قند خون، سطح اکسیژن خون، ضربان قلب و الکتروکاردیوگرام ها را بر بالین بیمار جمع آوری کند. سپس این داده ها به مراکز سلامت از جمله مراکز نظارت، بیمارستان ها و بخش های مراقبت ویژه، مراکز پرستاری و دیگر مراکز منتقل می شوند. متخصصان سلامت از راه دور داده های بیمار را بررسی می کنند و براساس داده هایی که دریافت می کنند، یک برنامه خاص درمانی برای هر بیمار ارایه می دهند. برنامه های نظارت، ابزارهایی هستند که برای رسیدن به اهداف مراقبت سلامت کمک کننده هستند. این برنامه ها با بهبود خروجی های بیماران و دسترسی به مراقبت و همچنین مقرون به صرفه کردن سیستم های مراقبت بهداشتی در نظام سلامت بسیار تاثیر گذار هستند. برای مثال: در سال ۲۰۱۴، یک مطالعه امکان سنجی شش ماهه بر روی هشت بیمار انجام شد. بیماران سابقه بیماری های مزمن ریوی شدید داشتند. به هر بیمار یک تلفن همراه برای ثبت علائم مهم، مانند تنگی نفس، رنگ و حجم خلط، علائم جزئی مانند سرفه و خس خس، و علائم حیاتی داده شد. در مدت مطالعه، میزان بستری شدن به طور قابل ملاحظه ای پایین آمد و ملاقات با پزشک نیز در مقایسه با شش ماهه مشابه سال قبل کمتر شد. این نتایج از قابلیت بالای نظارت در منزل جهت تجزیه و تحلیل علائم تنفسی برای بیماران مبتلا به بیماری های مزمن ریوی خبر می دهد.