داوری ضد پیری

رویا یا کابوس! بستگی دارد شما چگونه به آن نگاه می کنید. آیا زندگی ۱۲۰ ساله را برای خود و عزیزانتان پیش بینی کرده اید؟ یا از فکر کردن به آن واهمه دارید؟ سال ۲۰۱۶، سال داروهای ضد پیری و مبارزه با بیماری هایی مانند پارکینسون و آلزایمر بود. دانشمندان اکنون بر این باورند که می توان روند پیری را متوقف کرد و به یاری افراد سالمند شتافت تا به خوبی تا ۱۱۰ یا ۱۲۰ سالگی زندگی کنند. ممکن است مانند داستان های تخیلی و فیلم های تخیلی علمی شباهت داشته باشد، اما در حال حاضر پژوهشگران ثابت کرده اند که داروهای متفورمین توانسته است عمر حیوانات را افزایش دهد و دیگر پژوهشگران به مطالعه این نتایج بر روی انسان ها می پردازند. فردی که ۷۰ سال دارد، ممکن است از نظر بیولوژیکی به اندازه یک فرد ۵۰ ساله سالم باشد. با نگاهی عمیق به موضوع، اگر پژوهشگران به مبارزه با پیری بپردازند، دیگر نیاز نیست بر بیماری های مرتبط با پیری را غلبه کنند. بسیاری از بیماری ها در سالمندی، به دلیل پیری است. به هر حال، پیشرفت های علمی در این حوزه ما را مجبور به باور این موضوع کرده است که زندگی طولانی امکان پذیر است و می توان بر پیری غلبه کرد.