01 مهر، 1399

ساعات کار بیمارستان

هفت روز هفته / شبانه روزی

اضطراب ناشی از ابتلا به کرونا باعث تنگی نفس می‌شود؟

ارسال شده در 1399-03-10 09:19:18

عده‌ای با بروز هر علائم مشابه مانند تنگی نفس، خودشان را یکی از مبتلایان به کرونا تصور می‌کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ویروس کرونا با آمدنش ترس و وحشتی بر تن تمامی مردمان جهان انداخت و ذهن و فکر افراد را با افکار بیهود و مخرب روبه رو ساخت. به گونه‌ای که بسیاری از افراد هر علائم کوچکی از قبیل سرفه، تنگی نفس و بدن درد را در خود مشاهده کردند بلافاصله به بیمارستان‌ها مراجعه کرده و از سلامت جسمانی خود اطمینان حاصل کردند.

کادردرمانی بیمارستان‌ها عقیده دارند که اینگونه رفت و آمد‌های ناشی از ترس ابتلا به کرونا باعث می‌شود تا تخت‌های بیمارستانی برای افرادی که واقعا به کرونا مبتلا هستند پر باشند و روند بهبود آن‌ها کند‌تر انجام پذیرد؛ چرا که ترس و وحشت از ابتلا به کرونا امان افراد را بریده است و آن‌ها را از آرامش دور کرده است.

بهترین کار برای مقابله با ترس ناشی از ابتلا به کرونا دور شدن از اخبار کاذب و شایعه پراکنی‌هایی است که در صفحات مجازی در حال انتشار است.

وزارت بهداشت جهانی طی اطلاعیه‌ای اعلام کرده است که اگر افراد اصول بهداشتی از قبیل شستشوی دست‌ها با آب و صابون یا مایع را جدی بگیرند و تا مهار کامل ویروس کرونا از خانه خارج نشوند، می‌توان با این ویروس کشنده و خطرناک مقابله کرد.

همه ما می‌دانیم که در این روز‌های بحرانی اگر جان عزیزان مان برایمان مهم است نباید از خانه خارج شویم؛ چرا که ممکن است هم خود و هم دیگران را به کرونا مبتلا سازیم.

ویروس کرونا؛ هر «تنگی نفس» را با علائم کرونا اشتباه نگیرید

هر تنگی نفس را با علائم کرونا اشتباه نگیرید و ذهن خود را با این اخبار دروغ و کاذب درگیر نکنید؛ چرا که آسم، فشار خون و اضطراب از دلایل شایع انسداد راه‌های تنفسی است. در این روز‌های کرونایی که بازار مبارزه با این ویروس داغ شده است عده‌ای با بروز هر علائم مشابه مانند تنگی نفس، خودشان را یکی از مبتلایان به این بیماری تصور می‌کنند. اما باید تنگی نفس علائم و عوامل متعدد آن را شناخت و باید دانست که آسم، ساده‌ترین دلیل تنگی نفس است. متخصصان ریه عقیده دارند که برونشیت راه‌های تنفسی را می‌بندد و بیماری آمبولی ریه با علائمی همانند تنگی نفس همراه با خون همراه است و همچنین اضطراب ناشی از ابتلا به ویروس جدید کووید ۱۹ ممکن است باعث تنگی نفس ما شود.

بیشتر بخوانید: ویروس کرونا؛ چه نکاتی هنگام کوتاهی ریش در آرایشگاه‌ها باید رعایت شود؟

متخصصان عفونی و تغذیه عقیده دارند که ترس ابتلا به ویروس کرونا باعث کاهش سیستم ایمنی بدن خواهد شد و در صورتی که سیستم ایمنی کاهش پیدا کند مقاومت بدن ما در مقابل این ویروس به شدت پایین خواهد آمد؛ بنابراین به هیچ عنوان گول اخبار دروغ را نخورید و تا می‌توانید با دور کردن استرس و مصرف میوه جات و سبزیجات تازه سیستم ایمنی بدن را در مقابل ویروس کرونا تقویت کنید.