18 خرداد، 1399

امروز

ساعات کار بیمارستان

هفت روز هفته / شبانه روزی

14 نکته برای پرهیز و محدودیت های غذایی در دوران نقاهت بیماری کووید-19 "COVID-19"

ارسال شده در 1399-02-07 12:19:34


1️⃣ پرهیز از مصرف غذاهای سنگین مانند آش گوشت غلیظ، ماکارونی و سوسیس که هضم آن دشوار است

2️⃣ محدود کردن مصرف غذاهای پرچرب و یا سرخ کرده مانند الویه، سیب زمینی سرخ شده، پنیر پیتزا، انواع کوکو و کتلت

3️⃣محدود کردن مصرف انواع فست فودها و غذاهای آماده فراوری شده

4️⃣ممنوعیت استفاده از ترشی ها و سرکه که سبب خشکی دستگاه تنفس و تحریک آن می شوند

5️⃣محدودیت مصرف نمک و شورها و غذای کنسروی شور

6️⃣ محدود کردن مصرف شیر و لبنیات(بجز نوع پروبیوتیک) که ایجاد موکوس در دستگاه تنفسی می کنند

7️⃣ محدود کردن استفاده از رب گوجه، فلفل، انواع سس های تند و سس خردل

8️⃣ محدود کردن مصرف مواد شیرین و شیرینی، آبمیوه های صنعتی، نوشابه های گازدار، شکر، مربا و قند

9️⃣ محدود کردن مصرف نوشیدنی ها و خوراکی های محرک مانند قهوه، چای غلیظ، نسکافه و یا شکلات تلخ

? اجتناب از مصرف زیاد سیر و زنجبیل

1️⃣1️⃣ ممنوعیت استفاده از سبوس در صورت وجود اسهال

2️⃣1️⃣ ممنوعیت استفاده از روغن هایی مانند زیتون، کلزا، کنجد و روغن آفتابگردان و ... برای سرخ کردن مواد غذایی

3️⃣1️⃣ محدود کردن استفاده از روفن ها و چربی های حیوانی شامل کره، پیه، دنبه و ...

4️⃣1️⃣ تداوم محدودیت ها و رژیم غذایی ویژه در افرادی که بیماری های زمینه ای مانند دیابت، فشارخون بالا و ... 


??منبع: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت

بالا