وقتی دایی از دیدن امکانات یک بیمارستان به وجد آمد

کاپ/ سرمربی تیم نفت گفت: بیمارستانی در ایران به این شیکی و خوبی و مدرن ندیده بودم.
بهمن

علی دایی پس از بازدید از بیمارستان بین المللی تبریز اظهار داشت: اطلاعات چندانی از پزشکی ندارم اما دستگاه هایی که در اینجا بود همه جزو مدرن ترین دستگاه های دنیا و پیشرفته ترین ها بود. از لحاظ ظاهری و نظافت هم همه در حد خیلی خوبی بود و وقتی مدیریت اینجا به عهده دکتر دبیری باشد مطمئنا خیلی بهتر از این هم می شود و من بیمارستانی در ایران به این شیکی و خوبی و مدرن ندیده بودم.
وی درباره شباهت میان این بیمارستان با بیمارستان های اروپایی گفت:خداراشکر من در بیمارستان های اروپایی بستری نشدم که بخواهم درباره اش نظری بدهم.با این وجود این بیمارستان که ما در آن حضور داریم یکی از بهترین بیمارستان هاست و امیدوارم در خدمت رسانی پیشتاز باشد.