تجلیل از پرستاران بزرگترین بیمارستان بخش خصوصی شمالغرب کشور در تبریز

به مناسبت میلاد شیر زن کربلا حضرت زینب کبری (س) و گرامیداشت مقام پرستار، از پرستاران نمونه بیمارستان بین المللی کلان شهر تبریز تجلیل و قدردانی به عمل آمد.
بهمن

به گزارش تبریزمن، در این مراسم که با حضور پرتعداد پرستاران بزرگترین بیمارستان خصوصی کشور همراه بود از خدمات زحمتکشان و یاوران بیماران قدردانی گردید.
رییس بیمارستان بین المللی تبریز در ابتدای این مراسم گفت:این بیمارستان را با هدف کمک به مردم و تفکر ارایه خدمات بهینه پزشکی به بیماران احداث نمودیم که خوشبختانه به شکلی کاملا مدرن ساخته شده و بزرگترین و مجهزترین بیمارستان خصوصی ایران محسوب می گردد.
شهرام دبیری افزود:البته مقوله نیروی انسانی مهم تر از توسعه فیزیکی مجموعه درمانی است زیرا پرستاری و پزشکی از مشاغل الهی هستند و تلاش آنها نتیجه بخش تسکین بیماران می باشد، لذا ما روزهای دشوار را سپری کرده و در شرف راه اندازی بخش های اساسی بیمارستان هستیم که ثمره آن حاصل تلاش کارکنان دلسوز این مجموعه می باشد.
وی اضافه کرد:در سال جاری با مشکلات مالی عدیده ای روبرو بودیم زیرا مبالغ شرکت های بیمه پایه طرف قرارداد از بابت خدمات ارایه شده با بیمارستان تسویه و پرداخت نشده است که باید با تحمل شرایط موجود، این روزها را نیز پشت سر گذاریم.
دبیری در خاتمه مقوله اعتبار بخشی قشر پرستار به بیمارستان را مورد توجه قرار داد و تاکید کرد:پرستاران عزیز باید با رفتارهای مناسب و اخلاق حسنه خود، شأن بیمارستان بین المللی تبریز را حفظ نمایند.
مدیر خدمات پرستاری بیمارستان بین المللی تبریز نیز در این مراسم، تعداد پرستاران و کمک پرستاران این مرکز بزرگ درمانی را ۲۳۰ نفر اعلام کرد و گفت:خوشبختانه در مدت زمان اخیر توانسته ایم رضایت قشر اعظمی از بیماران را به دست آوریم به طوری که در مورد راه اندازی بخش CCU بیمارستان نیز تمهیدات لازم را به انجام رسانده ایم تا بخش جنرال تکمیل تر گردد.
مریم آبزن افزود:امیدواریم مسایل و مشکلات معیشتی کارکنان و پرستاران این مرکز همتراز با سایر بیمارستان های کشور بهبود و مرتفع گردد لذا به پرستاران توصیه می کنم که با اخلاق و وجدان کاری به فعالیت پرداخته و خطاهای شغلی خود را به حداقل رسانند زیرا خطاهای پرستاران در نزد خود و وجدان خویش است بنابراین معامله مان با وجدان مان باید طوری باشد که بعدا شرمنده وجدان خود نشویم.
وی در پایان اظهارات خود اضافه کرد:پرستاری یک معامله میان خود و وجدان خویش است که باید در رفتار خود بسیار دقت کنیم!
در ادامه این مراسم برنامه های مختلف هنری و سرگرمی به اجرا درآمد که مورد استقبال شدید پرستاران و کمک پرستاران بیمارستان بین المللی تبریز قرار گرفت.