بهمن

تفاهم نامه همکاری میان بیمارستان بین المللی تبریز و گروه بیمارستان های بین المللی آجی بادام ترکیه امضاء شد. تفاهم نامه همکاری میان بیمارستان بین المللی تبریز و گروه بیمارستان های بین المللی آجی بادام ترکیه توسط دکتر شهرام دبیری و دکتر محمد علی آیدین لر روسای این دو مجموعه به امضاء رسید. این تفاهم نامه در راستای گسترش امکانات بهداشتی و درمانی ، در زمینه های تحقیقاتی ، آموزشی و رویداد های علمی با بهره مندی از آخرین تکنولوژی ها و دستاورد های طرفین در راستای تامین سلامت بیماران هر دو کشور بین طرفین و در گام اول بصورت یکساله و در 8 ماده و 25 بند منعقد گردید.
در جریان این امر ، بخش های مختلف بیمارستان بین المللی تبریزمورد بازدید هیأت ترکیه ای آجی بادام قرار گرفت و امکانات موجود و خدمات ارائه شده در این بیمارستان در نوع خود منحصر بفرد توصیف گردید.
شایان ذرکر است گروه بیمارستان های بین المللی آجی بادام ترکیه مجهز به جدید ترین تکنولوژی ها و سیستم های پیشرفته درمانی برای بیماران میباشد که در این خصوص میتوان از تکنولوژی رباتیک سایبرنایف و گاما نایف نام برد. گفتنی است در این تکنولوژی، مداوای غدد سرطانی در مغز بیماران، بدون عمل جراحی باز و بدون درد و خونریزی ، با کمترین عوارض جانبی برای بیماران سرطانی صورت می پذیرد،که درصد موفقیت بسیار بالا درنابود کردن توده های سرطانی ،حکایت ازنقش تعیین کننده وامیدبخش این تکنولوژی دارد.